MaddAddam

Titel: MaddAddam
Serie: MaddAddam #3
Uitgavedatum: 2013
Genre:
Uitgever: Prometheus
Pagina's: 443
ISBN13: 9789044624496

Meer dan ooit is de westerse wereld in de ban van de mogelijkheid dat aan ons luxe leven een einde kan komen. Margaret Atwood, een van de grootste en meest gelezen auteurs van onze tijd, geeft ons met MaddAddam haar visie op een bestaan in de zeer nabije toekomst.

Enige tijd nadat een waterloze vloed het grootste deel van de mensheid heeft vernietigd, hebben Toby en Ren hun vriendin Amanda uit handen van zogeheten Painballers gered. Zij leven teruggetrokken in het zwaarbeveiligde leemhuis, waar het leven evenmin eenvoudig blijkt te zijn.
Te midden van allerlei gevaren van buiten moeten zij ook alledaagse gevaren zien te trotseren: culturele verwarring, jaloezie jegens onbereikbare geliefden, en verschrikkelijke koffie.

Met MaddAddam bewijst Margaret Atwood haar grote kwaliteiten en weet ze een vaak onbegrepen literaire genre overtuigend aan een breed publiek te presenteren. Het is een prachtig boek voor haar vele fans, maar ook voor iedereen die soms bang is dat we in de eindtijd leven. MaddAddam is een echte Atwood: geestig, avontuurlijk en romantisch.


Andere boeken in de serie:
Add on Goodreads
5,619 reviews on Goodreads
70,148 ratings on Goodreads
Average Rating: 4.00
Share