Spring naar toolbar

Irene – Pierre Lemaitre

Titel: Irene
Serie: Camille Verhoeven #1
Uitgavedatum: 2010
Genre:
Uitgever: Xander
Pagina's: 400
ISBN13: 9789401603096

Het leven van commandant Verhoeven is perfect: hij is gelukkig getrouwd en zijn vouw Irene is in verwachting van hun eerste kind. Deze roze wolk wordt op gruwelijke wijze doorbroken als Irene wordt vermoord. Wie is er zo geschift een zwangere vrouw te vermoorden? Verhoeven gaat op onderzoek uit en raakt verstrikt in een zeer persoonlijke strijd met de moordenaar. En wie zal er winnen?


Andere boeken in de serie:
1,047 reviews on Goodreads
7,028 ratings on Goodreads
Average Rating: 3.93
0

Alex – Pierre Lemaitre

AlexTitel: Alex
Serie: Camille Verhoeven #2
Uitgavedatum: 4 december 2013
Genre:
Uitgever: Xander
Pagina's: 314
ISBN13: 9789401601696

De huiveringwekkende thriller Alex opent met de schokkende ontvoering en marteling van Alex Prévost. Ze wordt op straat in Parijs in elkaar geslagen en afgevoerd in een witte bestelbus. Haar kidnapper lijkt uit op maar één ding: Alex langzaam en lijdend zien sterven. Alex oogverblindend mooi, vindingrijk en met een volstrekt eigen moraal blijkt geen gewoon slachtoffer Commandant Camille Verhoeven heeft geen enkel aanknopingspunt, geen verdachte en geen spoor. Alleen een snel afnemende hoop. De eigenzinnige Verhoeven en zijn ploeg leveren een strijd tegen de klok. En Verhoeven wordt om geheel eigen redenen door dit misdrijf diep geraakt. Over het raadsel van Alex tast hij tot het laatste moment in het duister in deze superieure whydunnit.


Andere boeken in de serie:
1,896 reviews on Goodreads
12,970 ratings on Goodreads
Average Rating: 4.06
0

Rosy – Pierre Lemaitre

Titel: Rosy
Serie: Camille Verhoeven #3
Uitgavedatum: 22 april 2015
Genre:
Uitgever: Xander
Pagina's: 185
ISBN13: 9789401604260

Wie commandant Camille Verhoeven ontmoet, vergeet hem nooit meer. Veertig jaar, slecht één meter vijfenveertig. Klein, kaal en knokig, loopt met een zware pas. Ongeduldig, afstandelijk, altijd berekenend en scherp als een mes. Zijn verschijning en zijn talent dwingen direct ieders respect af. Dankzij sluwe methodes, eigenzinnige tactieken en een getraind team is hij toch keer op keer succesvol. In Rosy ontmoet Verhoeven de eenzame mislukkeling Jean Garnier, het brein achter een dodelijk plan. Zeven bommen verspreid over Parijs zullen binnen zeven dagen afgaan. Verhoeven staat voor een groot dilemma: vormt de verwarde Jean een bedreiging voor de nationale veiligheid of is het een zielige prutser die teveel televisieseries heeft gekeken?


Andere boeken in de serie:
207 reviews on Goodreads
1,695 ratings on Goodreads
Average Rating: 3.59
0

Camille – Pierre Lemaitre

Titel: Camille
Serie: Camille Verhoeven #4
Uitgavedatum: 30 juli 2014
Genre:
Uitgever: Xander
Pagina's: 304
ISBN13: 9789401602556

Na de onverwachte dood van zijn vrouw wordt rechercheur Camille Verhoeven opnieuw verliefd. Zijn vriendin Anne, een mooie brunette met groene ogen en kuiltjes in haar wangen, is getuige van een gewapende overval op een juwelierszaak. Hevig verminkt en zwaargewond belandt Anne in het ziekenhuis.
Verhoeven neemt zich voor er alles aan te doen de brute misdadigers te vinden en te straffen. Door zijn relatie met Anne mag Verhoeven de zaak niet op zich nemen, maar als ze opnieuw bedreigd wordt, kan hij zich niet langer afzijdig houden.
De misdadigers op hun beurt lijken slechts een doel te hebben: Anne vermoorden. Zal Verhoeven weer een geliefde verliezen?


Andere boeken in de serie:
437 reviews on Goodreads
3,374 ratings on Goodreads
Average Rating: 3.82
0