Vraagje aan thrillerlezers

Ik ben nu bezig in Der fremde Gast van Charlotte Link. Ben nog niet heel erg onder de indruk maar dat kan nog komen. En de recensie volgt uiteraard. Maar ik heb een vraag.   Ik heb al heel wat thrillers gelezen. Mij is daarvan bijgebleven dat als er een of meer lijken zijn van minstens een week oud dat er een ondraaglijke ontbindingsstank is, politiemensen hebben mondkapjes en menthol nodig om de stank te weerstaan. En, vliegen en andere insecten die zich tegoed doen aan de menselijke resten.

In dit boek is dat anders. Er worden in een huis twee stoffelijke overschotten gevonden, minstens een week daarvoor vermoord, en er wordt niet gerept over stank noch insecten. En nu vraag ik mij af of mijn geheugen mij bedriegt of dat de schrijfster iets over het hoofd ziet.

Reageren mag, graag zelfs.

Share

Ontdek meer van JKleest

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van JKleest

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder