Vals spel

Titel: Vals spel
Serie: Myron Bolitar #1
Uitgavedatum: 2011
Genre:
Uitgever: Boekerij
Pagina's: 351
ISBN13: 9789022557228

Sportagent Myron Bolitar staat op het punt een grote slag te slaan. Net als Christian Steele, een rijzende ster in het American football en een belangrijke client van Myron. Maar wanneer Christian een telefoontje krijgt van een voormalige vriendin, een vrouw van wie iedereen dacht dat ze dood was, dreigt de deal niet door te gaan. Myron probeert de waarheid te achterhalen en stuit op een beerput vol leugens, geheimen en een familietragedie. Imago en talent kunnen je rijk maken in de sport, maar maken ze je ook onschendbaar?


Andere boeken in de serie:
Add on Goodreads
2,955 reviews on Goodreads
53,257 ratings on Goodreads
Average Rating: 3.96
Share

Tegenwerking

Titel: Tegenwerking (Myron Bolitar #2)
Serie: Myron Bolitar #2
Uitgavedatum: 2011
Genre:
Uitgever: De Boekerij
Pagina's: 336
ISBN13: 9789022557235

Tennis heeft Myron Bolitar geen windeieren gelegd. Tot zijn vrouwelijke ster Valerie Simpson op klaarlichte dag wordt vermoord, met haar mannelijke collega als belangrijkste verdachte. Vlak voor haar dood heeft Valerie nog geprobeerd contact op te nemen met Myron. Diens naspeuringen leiden hem naar een oude moordzaak, de maffia, een corrupte senator, een jaloerse moeder en iemand die vastbesloten is zijn zoektocht te verhinderen.


Andere boeken in de serie:
Add on Goodreads
1,608 reviews on Goodreads
33,544 ratings on Goodreads
Average Rating: 3.96
Share

Vermist

Titel: Vermist (Myron Bolitar #3)
Serie: Myron Bolitar #3
Uitgavedatum: 2014
Genre:
Uitgever: Boekerij
Pagina's: 349
ISBN13: 9789022569870

Myron Bolitair krijgt de kans om terug te keren in het professionele basketbal nadat een ernstige blessure hem tien jaar geleden dwong te stoppen. Maar deze keer is het niet om te spelen: hij moet zijn vaardigheden als undercoveragent gebruiken om een vermiste speler - en voormalige rivaal - te vinden. Hij raakt daarbij verstrikt in een web van onfrisse onderwereldfiguren, gokkers en afpersers. En in zijn eigen verleden blijken ook nog enkele onopgeloste kwesties op de loer te liggen...


Andere boeken in de serie:
Add on Goodreads
1,301 reviews on Goodreads
28,919 ratings on Goodreads
Average Rating: 4.02
Share

Ontwricht

Titel: Ontwricht (Myron Bolitar #4)
Serie: Myron Bolitar #4
Uitgavedatum: 2011
Genre:
Uitgever: Boekerij
Pagina's: 336
ISBN13: 9789022557242

Tijdens de US Open Golf wordt de tienerzoon van de profgolfers Linda en Jack Coldren ontvoerd. Heeft het te maken met het feit dat Jack voor het eerst sinds 23 jaar weer een topprestatie levert op de golfbaan? De ontvoerder heeft gedreigd de jongen te doden als de politie erbij wordt gehaald en eist geld. Linda Coldren blijkt familie te zijn van Myrons beste vriend Win en Myron wordt heimelijk ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Familiegeheimen komen langzaam maar zeker bovendrijven en de boeven hebben het natuurlijk ook op Myron gemunt.


Andere boeken in de serie:
Add on Goodreads
1,213 reviews on Goodreads
27,722 ratings on Goodreads
Average Rating: 3.99
Share

Schijnbeweging

Titel: Schijnbeweging
Serie: Myron Bolitar #5
Uitgavedatum: 2010
Genre:
Uitgever: Boekerij
Pagina's: 283
ISBN13: 9789022552070

Myron Bolitar in een heetgebakerde, sentimentele sportmakelaar met een venijnige tong, verslaafd aan mokkakoffie en met een groot talent voor het aantrekken van opdrachten die hij eigenlijk niet wil. Hij krijgt het ondankbare verzoek Brenda Slaughter, de nieuwe ster van het vrouwenbasketbal, te beschermen. Haar vader wordt vermist en Brenda zelf wordt met de dood bedreigd.


Andere boeken in de serie:
Add on Goodreads
1,132 reviews on Goodreads
25,540 ratings on Goodreads
Average Rating: 4.10
Share

Schaduwleven

Titel: Schaduwleven
Serie: Myron Bolitar #6
Uitgavedatum: 2009
Genre:
Uitgever: Boekerij
Pagina's: 303
ISBN13: 9789022551684

Ontmoet Myron Bolitar: Een oven onwaarschijnlijke als onfortuinlijke held. Hij is een heetgebakerde, sentimentele sportmakelaar met een venijnige tong, verslaafd aan mokkakoffie en met een groot talent voor het aantrokken van opdrachten die 'hij eigenlijk niet wil!. In klein detail wordt Myron geconfronteerd met zijn zwaarste en emotioneel meest verpletterende zaak ooit. Want nu is het persoonlijk. Esperanza Myron´s zakenpartner en beste vriendin, wordt ervan beschuldigd van de moord op een van hun cliënten. Vastbesloten om haar onschuld te bewijzen, duikt Myron in de duistere wereld van.kinky nachtclubs, verbitterde huwelijken en verknalde carrières. Een verwarrend spoor vol leugens en bedrog leidt hem naar de enige andere verdachte: hijzelf.


Andere boeken in de serie:
Add on Goodreads
1,055 reviews on Goodreads
24,592 ratings on Goodreads
Average Rating: 4.04
Share

Laatste kans

Titel: Laatste kans
Serie: Myron Bolitar #7
Uitgavedatum: 2009
Genre:
Uitgever: Boekerij
Pagina's: 285
ISBN13: 9789022551677

Jaren nadat Myron Bolitar zijn glanzende sportcarrière heeft moeten afbreken vanwege een geblesseerde knie, krijgt hij weer heel wat tegenslag te verduren. Zijn vaders hartaanval doet Myron in één keer beseffen dat zijn ouders niet onsterfelijk zijn. En Emily, die ooit zijn grote liefde was, neemt contact met hem op, met de mededeling dat haar dertienjarige zoon Jeremy doodziek is en zo snel mogelijk een beenmergtransplantatie moet ondergaan. Myron wil niets meer met Emily te maken hebben. Dus wil hij ook niet die ene passende donor die Jeremy zou kunnen redden en die spoorloos is verdwenen, niet voor haar zoeken. Totdat hij hoort dat Jeremy zijn eigen zoon is, Dan gaat hij eropuit, op zoek naar een man die een eeuwigheid geleden in het niets lijkt te zijn opgelost. Wat hij op het spoor komt is een machtige familie die vastbesloten is de kaken stijf op elkaar te houden.


Andere boeken in de serie:
Add on Goodreads
1,095 reviews on Goodreads
23,390 ratings on Goodreads
Average Rating: 4.06
Share

Eens beloofd

Titel: Eens beloofd
Serie: Myron Bolitar #8
Uitgavedatum: 2009
Genre:
Uitgever: Boekerij
Pagina's: 384
ISBN13: 9789022552162

Zes jaar. Zo lang is het geleden dat Myron Bolitar voor het laatst de held heeft uitgehangen. Hij heeft zes jaar niet gevochten, geen pistool vastgehouden. Niet één keer heeft hij Win, nog altijd de gevaarlijkste man die hij kent, om hulp hoeven vragen. Maar aan dit alles komt een eind door een belofte.
Myron laat de dochter van een vriend beloven te bellen als ze ooit een lift nodig heeft en haar ouders niet kan bereiken. Hij zal Aimee altijd en overal komen ophalen. Enkele dagen later komt ze deze belofte al na, en midden in de nacht stapt Myron in zijn auto om haar bij een vriendin af te zetten. Maar de volgende dag staan haar ouders voor zijn deur, Aimee wordt vermist en Myron is de laatste persoon die haar heeft gezien.
Om zijn onschuld te bewijzen zet Myron alles op alles om Aimee te vinden voor het te laat is. Maar zijn verleden laat hem niet met rust...


Andere boeken in de serie:
Add on Goodreads
1,725 reviews on Goodreads
31,011 ratings on Goodreads
Average Rating: 4.01
Share

Verloren

Titel: Verloren
Serie: Myron Bolitar #9
Uitgavedatum: 2009
Genre:
Uitgever: Boekerij
Pagina's: 333
ISBN13: 9789022549933

Myron heeft al jaren niks gehoord van Terese Collins. Niet sinds hun affaire abrupt aan een einde kwam. Haar telefoontje, waarin ze hem smeekt om naar Parijs te komen, overrompelt hem dan ook. Toch stapt hij een paar uur later in het vliegtuig.
In Parijs blijkt Terese te worden verdacht van de moord op haar ex-man. Het politieonderzoek onthult bovendien een lang verborgen familiegeheim. In dit land, waar niemand hem gunstig gezind lijkt te zijn, staat Myron er alleen voor om Terese's onschuld te bewijzen.


Andere boeken in de serie:
Add on Goodreads
2,087 reviews on Goodreads
31,315 ratings on Goodreads
Average Rating: 3.98
Share

Levenslijn

Titel: Levenslijn
Serie: Myron Bolitar #10
Uitgavedatum: 2011
Genre:
Uitgever: Boekerij
Pagina's: 350
ISBN13: 9789022558508

Wanneer voormalig tennisster Suzze en haar man Lex een anoniem facebook-bericht ontvangen waarin wordt beweerd dat Lex niet de vader is van hun ongeboren kind, gaat hij ervandoor. Suzze, die op dat moment acht maanden zwanger is, vraagt haar vriend en vroegere agent Myron Bolytar om haar huwelijk te redden. Myron besluit te helpen, onwetend van de beerput die hij hiermee opent.
Tijdens zijn zoektocht stuit hij op nog een persoon: zijn eigen schoonzus Kitty, die samen met Myrons broer jaren geleden heeft gebroken met de familie Bolitar. Omdat zijn vader op sterven ligt, moet Myron het contact met zijn broer juist proberen te herstellen. In de daaropvolgende race tegen de klok wordt hij geconfronteerd met de leugens die tot een breuk hebben geleid, inclusief de leugens die hij zelf ooit heeft verteld.


Andere boeken in de serie:
Add on Goodreads
1,997 reviews on Goodreads
42,288 ratings on Goodreads
Average Rating: 4.08
Share